Cervera millora la senyalització del polígon industrial

En resposta a una de les demandes plantejades pels empresaris de la zona

senyal avinguda de les Garrigues interior
photo_camera Imatge d'una de les plaques instal·lades amb el nom d'avinguda de les Garrigues

La Paeria de Cervera ha instal·lat 28 noves plaques indicadores dels noms dels carrers al polígon industrial, una actuació que van sol·licitar empresaris de la zona a la regidora de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo, en algunes de les visites que la regidora realitza de forma periòdica a les empreses del municipi per tal de conèixer l'activitat que desenvolupen i les seves necessitats. 

Com a conseqüència d'aquesta demanda, la Paeria ha habilitat una partida pressupostària de l’any 2017 per a l'actuació, amb la instal·lació en total de 28 plaques a les 13 avingudes del polígon. A part de l’avinguda del Polígon Industrial, la resta porten el nom de comarques: avinguda de la Noguera, del Bages, de l’Alt Urgell, del Pla d’Urgell, de l’Alt Camp, de l’Alta Ribagorça, del Segrià, de les Garrigues, del Pallars Jussà, de l’Urgell, de la Conca de Barberà i de l’Anoia.

La Regidoria de Promoció Econòmica va crear la web cerveraeconomia.cat. Conté, entre altres informacions d’interès, un directori d’empreses de la ciutat, amb 54 de registrades, i la secció Parlem de les nostres empreses, fruit de les visites de la regidora, Ainhoa Barrionuevo, al sector.

comentaris