Cervera oferirà tres Camps de treball per a joves aquest estiu

Cloenda Camp de treball local 2020 - Cervera
photo_camera Cloenda del Camp de treball local del 2020 - Foto: cedida per la Paeria de Cervera

S’acosta l’estiu i, com ja va sent habitual els últims anys, la Regidoria de Joventut de Cervera presenta els seus Camps de treball locals per tal de poder oferir activitats de lleure adreçades a la població jove.
A diferència d’altres anys, però, aquest any es realitzaran tres tipus de Camp de Treball, entre finals de juny i finals de juliol, en què es realitzaran diverses accions a la ciutat de Cervera i els altres pobles del municipi.
Estan previstos dos camps de treball “Brigada Jove” i “Actuem als nuclis agregats”, que s’adrecen a joves d’entre 13 i 20 anys de Cervera. Es dedicaran a realitzar petites actuacions i reparacions en espais municipals a Cervera i als nuclis agregats, respectivament. Tant l’un com l’altre es realitzaran en dos torns de deu dies cadascun.

Des de la Regidoria de Joventut i l’Espai Jove “El Racó”, juntament amb la col·laboració de diferents joves, també s’estan començar a preparar i organitzar diverses activitats per dur a terme durant els mesos d’estiu obertes al públic jove


El darrer, anomenat “Pintem Cervera”, a diferència dels altres, es realitzarà únicament del 28 de juny al 3 de juliol, i s’adreçarà a joves d’entre 13 i 16 anys.

Comentaris