08.12.2021 |
Territoris.cat

La 2a Fira del Vi de Cervera aplegarà tretze cellers dissabte dia 8 de juliol

Tast'cellers comptarà també amb cinc estands de degustació gastronòmica

Tast Cellers, la 2a Fira del Vi de Cervera inteior
Presentació de l'edició d'enguany a càrrec dels organitzadors i la regidora de Promoció Econòmica
La 2a Fira del Vi de Cervera aplegarà tretze cellers dissabte dia 8 de juliol

El carrer Major de Cervera acollirà el dissabte dia 8 de juliol la 2a edició de la Fira del Vi de Cervera, que aplegarà 13 cellers i 5 estands de degustació gastronòmica. El celler de la botiga La Moderna del Carrer Major va acollir dimecres la presentació de l'edició d'enguany, en un acte que va comptar amb els organitzadors del certamen: el sommelier Juanjo Ceresuela, del restaurant La Cosa Nostra; Eva Segura, de Bernau Herbes; i Jordi Lloberes, de la botiga La Moderna; a més de la regidora de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo.Tast Cellers, la 2a Fira del Vi de Cervera CARTELL texte

Segons van informar, al certamen hi seran presents 13 cellers, dos més que l’any passat, la majoria de vins de la DO Costers del Segre, tot i que també n’hi haurà de la Conca de Barberà i el Pirineu i un de cava. També tindran el seu espai productors locals com la Licorera de la Segarra, cervesa Casa Dalmases i ginebra Port of Dragons.

Tast de vins, una exhibició de 'swing' o el concert del grup Sons de Sobretaula, entre les activitats complementàries

D'altra banda, les degustacions, que tindran un cost d’1,25 euros cada tiquet, es podran consumir al llarg del carrer Major, on l’organització habilitarà taules i cadires per a més comoditat dels assistents.

Tast'cellers preveu també activitats complementàries com la visita guiada Perfums i aromes del vi, amb la historiadora Montse Pérez; un tast de vins teatralitzat, a càrrec d’alumnes de l’escola de teatre La Caserna; la presentació de dos llibres sobre el món del vi; una exhibició de swing, i un concert amb el grup Sons de Sobretaula.

La regidora Ainhoa Barrionuevo va recordar l’èxit de la primera edició, l’any passat, alhora que va agrair l’esforç dels organitzadors per presentar una iniciativa innovadora en un espai de la ciutat molt especial, el carrer Major.

La 2a Fira del Vi de Cervera aplegarà tretze cellers dissabte dia 8 de juliol
comentaris