Cervera presentarà micro accions artístiques en espais singulars de la ciutat

Fotografia de l'espectacle ‘Halab’ de la Companyia Sol Picó
photo_camera Fotografia de l'espectacle ‘Halab’ de la Companyia Sol Picó - Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.

Set espais singulars de Cervera es convertiran, el cap de setmana del 8 al 10 de març, en escenaris d'un variat repertori artístic. Les entrades pel MMEU Moments Màgics Espais Únics, el repertori artístic de Cervera Capital Cultura Catalana 2019es posaran a la venda a partir de les 19 hores d'aquest dilluns a la web www.cervera2019.cat i a les taquilles del Gran Teatre de la Passió de Cervera. La primera edició porta per nom Sota Teulada, i proposa nou activitats diferents en set ubicacions com el carreró de les Bruixes, Cal Corominas, la Biblioteca de la Universitat, la cuina de la Casa Duran i Sanpere, el Paranimf de la Universitat, l’Arxiu Comarcal de la Segarra i La Farinera.

Durant aquests tres dies, a Cervera es veuran els espectacles de Mazoni, Sol Picó, Beth Rodergas, ‘Les Veus Silents de la Passió Medieval’ i tastos gastronòmics, entre altres

El MMEU ofereix accions artístiques de petit format i poca durada, on la música, el teatre, la dansa, la poesia, l’art urbà o la gastronomia serviran perquè els espectadors descobreixin espais i racons de Cervera. El projecte preveu dues edicions, Sota Teulada i a Cel Obert, que se celebrarà al mes de juliol.

comentaris