Cervera se suma a la moda de l''street workout' amb un parc per fer esport a l'aire lliure

L'espai s'ha construït al lloc de les antigues piscines municipals, una zona esportiva en creixement

parc street workout a Cervera interior
photo_camera El nou espai compta amb barres col·locades a diferents alçades, bancs, cordes, anelles i altres elements per fer exercicis

Cervera ja té un parc per fer street workout. La Paeria de Cervera ha construït aquest espai al lloc de les antigues piscines municipals, entre l’avinguda de l’Esport i el pavelló polivalent, habilitant així una zona on fer l'entrenament al carrer, una pràctica apareguda a Nova York a mitjans del segle XX i que s'ha popularitzat arreu del món. 

El nou espai per a la pràctica esportiva a l’aire lliure, i que és gratuït, compta amb una sèrie de barres col·locades a diferents alçades, bancs, cordes, anelles i altres elements per realitzar exercicis. Segons han informat des del consistori, la zona compleix amb la normativa vigent i, a més, amb l’objectiu de maximitzar la seguretat, els elements s’han instal·lat dins d’un gran sorral d’arena que redueix considerablement l’impacte del cos contra el terra en cas de caiguda. Al voltant de l'espai també s’han instal·lat bancs i taules de fusta, papereres i una nova font.

És gratuït i de lliure accés per a tothom

L'street workout consisteix en la realització d’exercicis utilitzant el propi cos: abdominals, flexions, barres paral·leles...; combinant exercicis de resistència, de força i d’estil lliure en unes barres.

Per al regidor de Territori, Marc Llorens, “Cervera impulsa la pràctica esportiva saludable i a l’aire lliure, dirigida a totes les edats, amb la creació d’un parc innovador i de lliure accés per a tothom”.

D'altra banda, la ubicació del parc és en plena zona esportiva de la ciutat, entre el pavelló polivalent, el camp de futbol i la piscina coberta, la qual cosa, afirmen des de la Paeria, "potenciarà encara més una zona esportiva que es troba en ple creixement".

Comentaris