El cicle de Cinema a la Boira torna a la ciutat de Cervera amb 7 projeccions

Enguany els escenaris d'aquesta trobada seran el Cinema Casal, cal Racó i l'Auditori de Cervera

2n Cicle de Cinema a la Boira
photo_camera 2n Cicle de Cinema a la Boira

El dissabte 26 de març arrencarà el cicle de Cinema a la Boira de Cervera.

Aquesta programació aproparà al públic una selecció de pel·lícules, moltes d'elles en català, estrenes i sorpreses

La primera sessió tindrà lloc al Casal de Cervera, a les 17.30 hores, quan es projectarà 'Sis dies corrents' (Neus Ballús, 2021), guanyadora de 5 Premis Gaudí. A més, es comptarà amb la presència de la productora Miriam Porté i l’actor Valero Esolar.

La segona arribarà el 22 d'abril, de la mà de 'Pura Vida' (Migueltxo Molina i Pablo Iraburu, 2012), considerada un dels millors documentals de muntanya de tots els temps. En aquesta ocasió es comptarà amb la presencia de l’alpinista Ferran Latorre. 

Durant la tercera, que arribarà l'1 de maig al Teatre del Casal, serà el torn d''Alcarràs' (Carla Simón, 2022), guanyadora de l’Os d’Or al Festival de Berlin. 

El cap de setmana del 20 i 21 de maig tindrà lloc una sessió sorpresa, amb motiu del '50è aniversari de la creació de l'AEiG Coll de les Savines'. Pel que fa a la cinquena projecció, serà 'Tauró' (Steven Spielberg, 1975), que servirà de cloenda de l’Aquelarre de Cervera (28 d'agost).

Al setembre arribarà una sessió dedicada als clàssics, amb 'El maquinista de la General' (Buster Keaton i ClydeBruckman, 1926), amb música interpretada en directe a l'Auditori de Cervera. I, per últim, al desembre tindrà lloc la sessió final sorpresa, de temàtica familiar.

Les sessions tindran un preu variable entre els 3 i els 10 euros 

Comentaris