30.11.2021 |
Territoris.cat

Comencen els cursos de Joves per l'Ocupació a la Segarra i l'Urgell

El programa compta amb 30 inscrits de les dues comarques que faran 180 hores de formació i es prolongarà fins al juny

Formacions_JovesOcupacio2016 interior
Fotografia de grup al Centre d’Empreses Innovadores de Cervera
Comencen els cursos de Joves per l'Ocupació a la Segarra i l'Urgell

El Centre d’Empreses Innovadores de Cervera va acollir aquest dimarts l'inici de les formacions que realitzaran els inscrits al programa Joves per l’Ocupació del Consell Comarcal. L’acte de presentació va anar a càrrec del conseller comarcal de promoció econòmica, Miquel Julià, àrea des de la qual es porta l'execució del programa.

La formació, de 180 hores i que durarà fins al mes de juny, és sobre operacions bàsiques de cuina i cambrer i anirà a càrrec d'Adecco.  Així mateix, l'Urgell, que comparteix aquest programa amb la Segarra, també van començar els cursos d’auxiliar de serveis de restauració, a càrrec del restaurant La Cava, i operacions auxiliars dins la indústria alimentària, a càrrec de Teixidó Associats. Aquests cursos també tindran una durada de 180 hores i acabaran al juny.

El programa d’experiència professional per a l’ocupació juvenil del Departament d’Empresa i Ocupació compta amb un total de 30 joves inscrits, entre ambdues comarques. Concretament a la Segarra són joves dels municipis de Cervera, Guissona i Torà. Un cop finalitzades les formacions s’iniciarà la recerca d’empreses que vulguin acollir els joves participants.

Comencen els cursos de Joves per l'Ocupació a la Segarra i l'Urgell
comentaris