06.10.2022 |
Territoris.cat

La consellera de Governació, Meritxell Borràs, visita Cervera

El paer en cap, Ramon Royes, aprofita per demanar per a la capital de la comarca de la Segarra més pisos de lloguer social

visita Arxiu document Corts Cervera interior
Visita a l'Arxiu Comarcal de la Segarra
La consellera de Governació, Meritxell Borràs, visita Cervera

En una de les primeres visites al territori del nou Govern de la Generalitat, la consellera de Governació, Meritxell Borràs, ha estat a Cervera, on s’ha reunit amb el paer en cap, Ramon Royes, i els regidors del consistori.

La consellera ha felicitat l’equip de govern de la Paeria de Cervera pels projectes que ha portat a terme a la ciutat i per les millores que s’han aconseguit, com la remodelació de la plaça Universitat o la futura rehabilitació dels carrers del centre històric amb ajuts Feder.reunió treball Paeria Cervera texte

En aquest sentit, Borràs ha informat d’una propera convocatòria d’ajuts Feder i ha animat a presentar nous projectes.

Per la seva part, una de les demandes del paer en cap, Ramon Royes, ha estat que Cervera pugui disposar de més pisos de lloguer social. Com a resposta, la consellera ha parlat d’una nova normativa i de les possibles vies que s’obriran per reclamar que els pisos buits es destinin a lloguer social.

En la seva visita a la Paeria de Cervera, Meritxell Borràs, ha signat el Llibre d’Honor del consistori i ha mantingut una reunió de treball amb els regidors de l’equip de govern. Després, ha visitat l’Arxiu Comarcal de la Segarra, on la directora, Dolors Montagut, li ha mostrat l’Acta de les Corts de Cervera de l’any 1359 i les actes municipals de 1705 que demostren la fidelitat de la ciutat a l’arxiduc Carles d’Àustria.

En l’estada a Cervera, la consellera també ha estat acompanyada del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; el secretari d’Administracions Locals de la Generalitat, Joaquim Ferrer, i el director dels Serveis Territorials de Governació a Lleida,  Jordi Curcó.

La consellera de Governació, Meritxell Borràs, visita Cervera
comentaris