David Vergé i Teatre Caserna, guanyadors del Concurs Buscatalents de Massoteres

Concurs Buscatalents de Massoteres
photo_camera Concurs Buscatalents de Massoteres

David Vergé, en la categoria de monòlegs i Teatre La Caserna de Cervera van ser els guanyadors en la categoria d'adults, de la convocatòria 2019 del Concurs Buscatalents de Massoteres. Vergé va presentar l'espectacle Boscos i l'escola de teatre La Caserna l'obra Miralls del passat, treballs seleccionats entre el mig centenar de propostes que es van presentar a la convocatòria segarrenca d'enguany.

Concurs Buscatalents de Massoteres grups infantilsEn la categoria infantil i juvenil de menors de divuit anys, el jurat o va tenir tan difícil per arribar a un veredicte, que va decidir premiar a tots els participants, dos grups de l'Escola de Teatre La Caserna de CerveraBirghelles amb els espectacles Carta dubtosa, Carta utòpica i Carta de la bicicleta, i Colombines amb l'obra Jo també sóc la caputxeta, també els alumnes del FEDAC de Guissona amb l'obra Els músics de Bremen i els Pierrots.

Concurs Buscatalents de MassoteresL'Ajuntament de Massoteres impulsor del concurs, encarrega el veredicte al jurat del qual en formen part Alba Batlle, Joan Villorbina, Toni Farré, Jordi Vives i Ramón Martí, que sota els criteris d'originalitat, innovació de l'obra, utilització de diverses tècniques teatrals en qualsevol dels camps interpretatius, expressió, reconeixement del públic, decideixen els guanyadors.

L'alcalde de Massoteres, Miquel Àngel Marina va explicar que la iniciativa pretén posar en relleu el talent dels actors del territori. L'acte també va comptar amb la presència de la consellera de Joventut del Consell Comarcal de SegarraCanòlich Fàbrega.

Comentaris