09.12.2022 |

Detinguda per cultivar marihuana en un domicili de Fonolleres

La presumpta autora d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric és una veïna de Granyanella, de 55 anys i nacionalitat xinesa

Cultiu de marihuana a Fonolleres
Cultiu de marihuana a Fonolleres
Detinguda per cultivar marihuana en un domicili de Fonolleres

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir ahir, dimecres 13 d'octubre, una dona de 55 anys, veïna de Granyanella i nacionalitat xinesa, com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

A mitjans del passat mes d'abril els agents van tenir coneixement d'un possible cultiu de marihuana a Fonolleres

Els Mossos van fer unes primeres comprovacions al lloc i, després de varis dispositius de vigilància efectuats els darrers mesos, van obtenir clars indicis que indicaven que a l'interior del domicili podria haver un cultiu de marihuana.

Al domicili, situat a la plaça Catalunya de la localitat, s'han intervingut 325 plantes de marihuana, cabdells de marihuana assecats  i preparats per una comercialització imminent i una infraestructura pel cultiu intensiu de marihuana com aparells d'aire condicionat, làmpades, adobs per afavorir el creixement i elements de refrigeració i ventilació.

Els presumptes autors del delicte també havien manipulat fraudulentament la instal·lació elèctrica, amb una doble escomesa

En el moment de la entrada i perquisició s'ha detingut a una dona, que estava a l'interior del domicili, com a un dels presumptes responsables de la plantació. La detinguda passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

La investigació, no obstant això, continua oberta i no es descarten noves detencions.

Detinguda per cultivar marihuana en un domicili de Fonolleres
comentaris