Els Mossos intervenen 325 plantes de marihuana en un domicili de Fonolleres

El domicili disposava d'una infraestructura pel cultiu intensiu de marihuana com aparells d'aire condicionat, làmpades, adobs per afavorir el creixement i elements de refrigeració i ventilació
Plantes intervengudes en un domicili de Fonolleres @Mossos
photo_camera Plantes intervengudes en un domicili de Fonolleres @Mossos

Agents de Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres una dona, de 55 anys, veïna de Granyanella  i nacionalitat xinesa, com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública i frau en el subministrament elèctric.

A mitjans del passat mes d'abril els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement d'un possible cultiu de marihuana en un domicili de la localitat de Fonolleres, poble que pertany al municipi de Granyanella.

Els mossos van fer unes primeres comprovacions al lloc i, després de varis dispositius de vigilància efectuats els darrers mesos, van obtenir clars indicis que indicaven que a l'interior del domicili podria haver un cultiu de marihuana.

Aquest dimecres es va accedir al domicili, situat a la plaça Catalunya de Fonolleres, on es van intervenir 325 plantes de marihuana, cabdells de marihuana assecats  i preparats per una comercialització imminent i una infraestructura pel cultiu intensiu de marihuana com aparells d'aire condicionat, làmpades, adobs per afavorir el creixement i elements de refrigeració i ventilació.

Tanmateix es va comprovar que havien manipulat fraudulentament la instal·lació elèctrica, amb una doble escomesa, per defraudar el fluid elèctric. En el moment de la entrada i perquisició s'ha detingut a una dona, que estava a l'interior del domicili, com a un dels presumptes responsables de la plantació.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. La detinguda passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

comentaris