Detinguts dos veïns de Tàrrega per traficar amb cocaïna a Agramunt

Cocaïna Agramunt - Còpia inteiror bona
photo_camera Cocaïna, mòbils i documentació dels dos detinguts a Agramunt per tràfic de drogues

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 22 de novembre un home i una dona de 27 i 28 anys respectivament, nacionalitat marroquina i veïns de Tàrrega, que suposadament traficaven amb cocaïna a Agramunt. La policia portava unes setmanes investigant mitjançant la Unitat de Cervera i a banda d'incrementar la presència preventiva de patrulles al municipi, també es va iniciar un servei de vigilància no uniformada que va permetre detectar els suposats traficants.

Pels volts de les cinc de la tarda de dimarts passat, mossos de paisà van localitzar a la carretera C-14, a Agramunt, un cotxe ocupat pels sospitosos. Els agents els van localitzar dues bossetes amb un total de 26,5 grams de cocaïna valorats en uns 1.500 euros. Tot apunta que anaven a distribuir-la entre consumidors de la localitat.

Quan els Mossos els van enxampar portaven a sobre 26,5 grams de droga valorats en uns 1.500 euros

Les dues persones van quedar detingudes per la seva suposada relació amb un delicte contra la salut pública i el seu vehicle immobilitzat en dependències policials. Els dos detinguts van passar dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.

Comentaris