L'alumnat del FEDAC recorre la Segarra en bicicleta per conèixer el territori

Sortides FEDAC en bicicleta per la Segarra
photo_camera L'alumnat del FEDAC en la seva visita en BTT al municipi de Torrefeta i Florejacs

Una vintena de ciclistes, entre alumnat i professorat, van visitar les instal·lacions de l’Ajuntament de Torrefeta el dimarts 8 de maig.

De bon matí, i amb risc de pluja, jovent del sisè curs de primària de l’escola FEDAC Guissona va fer una sortida en BTT que va discórrer entre Guissona, el Llor, Bellveí, Torrefeta i l’ermita de Maig

El projecte, anomenat #SegarregemambBTT, pretén donar a conèixer els pobles de la Segarra més propers a l’escola. L’alcaldessa del municipi de Torrefeta i Florejacs, Núria Magrans Anglés, els va rebre a la sala de plens de l’ajuntament, on li van poder fer una entrevista mentre gravaven un vídeo pel seu treball.

Magrans, l'alcaldessa de Torrefeta, va agrair al professorat el fet de realitzar aquest treball de camp donat que conèixer el territori incrementa la sensació de pertinença

Fins el moment han visitat Guissona i Massoteres, on els han rebut els seus respectius alcaldes, i en pocs dies coneixeran el municipi de Sant Guim de la Plana. A finals de maig en faran una presentació a l’escola, oberta a famílies, alcaldes i alumnat.

comentaris