22.05.2022 |
Territoris.cat

Els Mossos detenen tres homes per cultivar 1951 plantes de marihuana a Torà

 

 

Les plantes de marihuana a la nau industrial de Torà interior
Les plantes de marihuana a la nau industrial de Torà interior
Els Mossos detenen tres homes per cultivar 1951 plantes de marihuana a Torà

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir a Torà el passat dimarts tres homes de 35, 38 i 40 anys, tots tres de nacionalitat xinesa, un veí de Girona i dos amb domicili desconegut, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar el passat 25 de febrer després de tenir coneixement que al carrer Palauet s’havia produït una avaria elèctrica provocada, presumptament, a conseqüència d'una connexió il·lícita a la xarxa.

Aquesta informació va fer sospitar als investigadors que l'alt consum de llum que es feia en aquella nau inactiva, i la tipologia emprada per fer la defraudació de fluid elèctric, podria estar relacionat  amb un cultiu intensiu de marihuana.

El passat dimarts, i en els transcurs d'un dispositiu de vigilància, els agents van observar tres ciutadans de nacionalitat xinesa que sortien de la nau i que, en veure’s sorpresos pels agents, van adoptar una actitud sospitosa.

190307 NdP 031-RPP Marihuana Torà

Poc després els Mossos d'Esquadra van comprovar que de l'interior sortia una forta olor a marihuana i, posteriorment, van constatar que dins hi havia moltes plantes de marihuana i estris per afavorir el cultiu intensiu de la droga.

Els detinguts passaran aquest dijous 7 de març a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Solsona

El dimecres al matí es va fer una entrada i perquisició a l'interior de la nau. Durant l’escorcoll els agents van trobar 1951 plantes de marihuana, en diferents estats de creixement. Al lloc hi havia gran quantitat de làmpades, ventiladors, generadors elèctrics, transformadors, un sofisticat sistema de reg, adobs i productes fitosanitaris. També es va constatar que el sistema elèctric per mantenir la plantació estava connectat de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Els Mossos detenen tres homes per cultivar 1951 plantes de marihuana a Torà
comentaris