Un grup de periodistes russos i armenis visita la Segarra per conèixer com es viu el Nadal a Catalunya

Es tracta de sis periodistes de dos equips de televisió i dos periodistes de premsa escrita

rus2
photo_camera Els vuit periodistes russos i armenis han viscut el Nadal a la catalana

Des del passat divendres 16 de desembre, i fins avui, un grup de periodistes russos i armenis estan visitant la comarca de la Segarra amb l'objectiu de conèixer les peculiaritats de les tradicions nadalenques catalanes.

Aquest programa de visites s'ha organitzat des del Centre de Promoció Turística de Catalunya, i ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Diputació de Lleida i l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra.

Es tracta d'un viatge en format 'Fly & Drive', que pretén emfatitzar el turisme individual que cada cop té més pes al mercat internacional.

Els periodistes visitants formen part de l'equip dels programes televisius 'Armnews' i 'Canal Piatnitsa', i dels mitjans escrits 'Kommersant-Autopilot' i 'Voyage-Nagazine'

En el marc d'aquesta experiència, el diumenge passat van visitar Montfalcó Murallat. I, per altra banda, van assistir a una representació del Pessebre dels Oficis Perduts a Sant Guim de la Plana, la primera de la temporada que es desenvolupa en aquesta vila. 

La visita d'aquest grup evidencia el fet que els turistes russos tornen a freqüentar la geografia catalana, quelcom s'havia paralitzat durant el 2014 i 2015 i que ha assolit, durant el primer semestre del 2016, un 13,8% més de visites respecte a l'any passat.

Comentaris