Guissona inaugura la segona edició de la Mostra d'art al carrer

Des del passat divendres, 19 de maig i fins al 17 de juny, el nucli històric de Guissona s’omplirà d’obres d’art
guissona
photo_camera Les obres guanyadores s'exposaran als comerços de la vila

El Centre d’Art Singular de Cal Santacreu, l’Escola d’Art Ondara de Tàrrega, la Fedac Guissona i l’Institut Guissona ompliran l’eix comercial de la vila d’instal·lacions artístiques, racons, botigues i baixos de locals buits que obriran les portes per acollir diferents projectes artístics. Des del passat divendres, 19 de maig i fins al 17 de juny, el nucli històric de Guissona s’omplirà d’obres d’art.

La mostra d’art es va inaugurar el passat divendres 19 de maig, amb diferents propostes al carrer que a causa de la situació meteorològica es van haver d’anul·lar. Es va mantenir únicament el Concert de l’Escola Municipal de música que es va traslladar a la sala Galeria de l’Ateneu de Guissona.

Les activitats suspeses esdevindran el pròxim 16 de juny com a cloenda de la proposta.

Des del taller de ceràmica l’Obrador de Guissona, la Julia Sangés farà un taller d’escultura col·laborativa a la placeta Bisbe Benlloch i a la plaça Major hi haurà un concert en directe amb el grup AQUAFONIA. 

guissona3
El Concurs de pintua ràpida va congregar una vintena de pintors/es pel nucli històric de Guissona

L’art també va sortir al carrer el dissabte 20 de maig, a següent amb el IX Concurs de pintura ràpida Josep Maria Grau i Pujol, que va congregar més d’una vintena de pintors/es pel nucli històric i per l’entorn de la nostra vila.

Les obres guanyadores van ser les de les següents persones participants. Els premis eren econòmics i els quadres estan exposats  als comerços de la vila.

1.       1r Ramon Pujola Font

2.       2n Jose Manuel Aznar

3.       3r Lluís Puiggròs

Comentaris