23.10.2021 |
Territoris.cat

Guissona organitza un curs de monitors de lleure davant la mancança de titulats

Un centenar de nens participaran en els tres casals d'estiu que s'ofereixen aquests mesos al municipi

S'INICIA EL CURS DE MONITORS I MONITORES DE LLEURE inteior
La sala de l'Escorxador va acollir dilluns l'inici del curs
Guissona organitza un curs de monitors de lleure davant la mancança de titulats

Aquest dilluns dia 26 va començar a impartir-se el curs de monitors i monitores de lleure que s'organitza a Guissona a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. Un total de 15 persones, majoritàriament del municipi però també d'altres pobles de la comarca, s'han inscrit en aquesta acció formativa que s'allargarà el que queda de juny i tot el mes de juliol. 

El curs està inclòs al Pla Local de Joventut de l'Ajuntament de Guissona i promou la formació de monitors de lleure titulats en aquesta població, amb "una mancança existent, però que s'ha anat arreglant en els darrers anys", van valorar des de l'organització. S'ENGEGUEN ELS CASALS D'ESTIU A GUISSONA texte

D'altra banda, es preveu que un centenar de nens i nenes participin aquest estiu en algun dels tres casals que s'organitzen a Guissona: el Iesso, per a nens i nenes de P3 fins a 6è; el multiesport per a nens i joves de 10 a 14 anys, i el Casal Patufet, aquest només per al mes d'agost i adreçat a infants de 0 a 2 anys. Les dues primeres propostes estan organitzades des del Consell Esportiu de la Segarra, mentre que el Casal Patufet es realitza a la llar municipal Patufet i està organitzat i gestionat per Encís. 

Guissona organitza un curs de monitors de lleure davant la mancança de titulats
comentaris