Guissona projecta un curs de director de lleure gratuït per a treballadors

Dilluns dia 13 al matí tindrà lloc una sessió informativa al Casal Jove on s'atendrà també els dubtes dels interessats

Guissona projecta un Curs de Director de Lleure interior
photo_camera En la darrera sessió informativa van assistir una desena de persones interessades en el curs

L’Ajuntament de Guissona i l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Segarra gestionen la realització d'un curs de direcció i coordinació d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil, formació bonificada prioritàriament per a persones treballadores, segons els organitzadors.

L’inici del curs tindrà lloc el 24 de febrer i fins llavors s'estan organitzant sessions informatives a Guissona de forma presencial per atraure inscrits, sessions obertes a totes les persones interessades i a les quals s'informa que es tracta d'una formació amb Certificat de Professionalitat de nivell 3 (reconegut a tot l’Estat espanyol).

La formació compta amb 15 places disponibles i s'iniciarà el 24 de febrer

En la darrera sessió informativa realitzada dies enrere van assistir una desena d’assistents que van poder obtenir informació detallada del curs, calendari, funcionament i requisits per accedir-hi. Segons els organitzadors, les inscripcions resten obertes fins que s’esgotin les places disponibles que s'han fixat en 15 en total. Dilluns dia 13 de febrer al matí tindrà lloc una nova xerrada informativa al Casal Jove L'Escorxador de Guissona.

El Consell Comarcal des de l’àrea de Promoció Econòmica manté un conveni amb la Fundació Pere Tarrés que permet oferir als municipis que vulguin formació ocupacional dins del Consorci per la Formació Continua de Catalunya. A més, des de l’àrea i amb l’impuls de l’Ajuntament s’ha gestionat recentment l’homologació de diferents sales del municipi des del Servei d’Ocupació de Catalunya per poder realitzar aquests cursos oficials a Guissona. Concretament, s’han homologat la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona i el Casal Jove L'Escorxador.

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement