Els aficionats al Playmobil i el Lego compten amb una nova fira anual a Guissona

Del 5 al 7 de novembre al voltant de 3.000 persones van visitar el pavelló municipal de la localitat de la Segarra, on es van instal·lar una desena de diorames confeccionats amb clicks
Primera Fira Playmobil Lego Guissona ©Guissona
photo_camera Primera Fira Playmobil Lego Guissona ©Guissona

Guissona s'afegia aquest cap de setmana al circuit anual de convocatòries per als aficionats als Playmobils i al Lego amb la primera edició de la Fira dedicada a aquestes joguines de culte. Del 5 al 7 de novembre al voltant de 3.000 persones van visitar el pavelló municipal de la localitat de la Segarra, on es van instal·lar una desena de diorames confeccionats amb clicks, i amb temàtiques que anaven des del món juràssic passant per Lapònia, el far west, el món de les fades i molts altres. La mostra es completava amb tres diorames que escenificaven La guerra de les galàxies, l’entorn urbà de la ciutat i un parc d’atraccions, en aquest cas elaborats amb peces de Lego.

Els aficionats locals d'entre 6 i 12 anys no s'han volgut perdre l'oportunitat de deixar anar el seu enginy, i confeccionar una desena de diorames de petites dimensions, però no per això menys creatius

Primera Fira Playmobil Lego Guissona ©GuissonaEls organitzadors de la Fira Playmobil i Lego de Guissona, van possar en situació al municipi durant tota la setmana anterior al certamen, es van col·locar una trentena de Clicks gegants i es podien veure escenes Playmobil en diferents aparadors dels establiments comercials. Les accions divulgatives de la fira es van completar amb el concurs “El click amagat”, en la qual i van participar el comerç i la restauració local. 

Primera Fira Playmobil Lego Guissona ©GuissonaEl Museu de Guissona es va afegir al certamen incorporant en la seva mostra expositiva un diorama d'escenes de l'època romana i va impulsar el Iesso Click que ha permès descobrir l’espai del Parc Arqueològic i del Museu a persones que van visitar Guissona amb motiu de la fira, provinents d’arreu del territori català. 

L’espai educatiu de les competències digitals, la Llavor,  es va sumar a la convocatòria oferint demostracions Lego League durant tot el cap de setmana, i va obrir les portes per donar a conèixer aquest espai tecnològic estrenat a Guissona ara fa un any.   

comentaris