Guissona ultima els preparatius per celebrar un Carnaval popular amb animació infantil i una truita de patates gegant

Es premiaran les comparses amb carrossa, sense carrossa, multitudinària i juvenil
Carnaval Bellvís 2017 ©Rosa Navés
photo_camera Carnaval Bellvís 2017 ©Rosa Navés

El Carnaval de Guissona es prepara per ser un esdeveniment festiu i popular. La festa tindrà lloc el pròxim 18 de febrer i per ara compta amb un total de vuit colles inscrites i 260 persones que participaran en l'esdeveniment guissonenc. 

La festa compta amb un ampli programa dedicat a totes les edats

La jornada de Carnaval començarà al matí amb una desfilada infantil que es concentrarà a la plaça major del poble al ritme del grup d'animació segarrenc, Alea Teatre que descobrirà l'espectacle 'Un dia genial!'. Posteriorment, se servirà a tothom una truita de patates gegant, feta de gairebé 300 ous i elaborada per l'Associació Gastronòmica La Manduca. Es continuarà amb una rua de comparses que després entraran en concurs i seran premiades segons si la comparsa du carrossa, no en porta, és multitudinària o és juvenil.

El certamen premiarà quatre comparses: la que porti carrossa amb 400 euros; la que no en porti amb 300 euros; la que sigui multitudinària amb 400; i la juvenil amb un premi de 200 euros

Les colles podran lluir-se a la plaça Bisbe Benlloch al ritme de la música i el festival acabarà amb un sopar popular d'hamburgueses organitzat pels Kuartos 98 del municipi i una nit distreta al local dels Margeners que anirà acompanyada de les versions del grup Karaoke's band i DJ kuartos'98.

Cartell del Carnaval de Guissona 2023 ©AjGuissona
Cartell del Carnaval de Guissona 2023 ©AjGuissona

Comentaris