L’InstaWalk de la Segarra revela la bellesa del sud de la comarca a través de la fotografia

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra ha organitzat un InstaWalk, una iniciativa singular en què una vintena d'Igers i aficionats a la fotografia han explorat els encants del sud de la comarca.
Trobada d'aficionats a la fotografia a la Segarra - Foto: Consell Comarcal de la Segarra
photo_camera Trobada d'aficionats a la fotografia a la Segarra - Foto: Consell Comarcal de la Segarra

Aquest esdeveniment, celebrat aquest dissabte 4 de novembre, ha servit per fotografiar i promocionar a les xarxes socials els municipis de Granyanella, Granyena de Segarra, Montornès de Segarra, Mas de Bondia i l'Ametlla de Segarra.

Participants capturant moments - Foto: Turisme Consell Comarcal de  La Segarra

Diversitat geogràfica i cultural 

Els participants, procedents de diferents municipis de Barcelona, Girona i Lleida, han centrat els seus objectius en la rica diversitat de la zona. Amb el lema ‘Les Comalades’, aquest InstaWalk ha tingut l'objectiu de resaltar la bellesa i singularitat de Camalats, una àrea geogràfica caracteritzada per un conjunt de serres i valls paral·leles.

Acollida institucional i col·laboració

El president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé, i la consellera de turisme, Montserrat Closa, van rebre els assistents al Centre d’Acollida Turística (CAT) de Cervera, acompanyant-los durant algunes de les activitats. Aquesta trobada va comptar amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i de l’Associació d’Amics de la Foto de Lleida.

Promoció a través de les Xarxes Socials

La jornada ha estat una oportunitat única per a difondre la riquesa cultural i paisatgística de la Segarra a través de les xarxes. Els participants han compartit les seves impressions i fotografies sota els hashtags: #Segarrejant #LaSegarra, #AraLleida, #LesComalades i  #TurismeSegarra, contribuint així a una major visibilitat i apreciació de la comarca.

Aquest InstaWalk ha estat una experiència enriquidora tant per als fotògrafs com per a la regió, posant en valor la riquesa natural i cultural del sud de la Segarra, i demostrant el poder de les xarxes socials com a eines de promoció turística.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement