Investiguen un cas d’agressió sexual a un noi de 15 anys en un institut de Cervera

Dos alumnes li haurien fet tocaments

Els concentrats davant l'institut la Segarra de Cervera

Data de publicació: divendres 17 de març del 2023, 14:59

Localització: Cervera

Autor: Ignasi Gómez
photo_camera Els concentrats davant l'institut la Segarra de Cervera - Foto: Ignasi Gómez

Els Mossos d’Esquadra investiguen un cas d’agressió sexual a un noi de 15 anys per part de dos companys a l’Institut La Segarra de Cervera. Els pares del menor va presentar denúncia fa dues o tres setmanes, segons la qual dos alumnes de tercer d’ESO haurien fet tocaments al seu fill al mateix institut. La mare ha explicat al diari que el van acorralar contra una finestra, el van despullar i li van fer tocaments. Els Mossos van identificar els dos presumptes agressors i van derivar el cas a la fiscalia de menors.

Segons la mare, el seu fill es va quedar a casa quinze dies per recuperar-se però l’assetjament es va repetir quan va tornar

Segons fonts d’Educació, el centre ha activat els protocols d’assetjament i la inspecció n’està fent el seguiment per recollir tota la informació. També s’ha activat la Unitat de suport a l’alumnat en situació de violència (USAV), que farà l’atenció corresponent a l’alumnat.

Concentració davant del centre educatiu

Una trentena de persones s'han concentrat aquest divendres davant del centre educatiu de Cervera per denunciar aquest suposat cas d'agressió sexual i un altre cas de bullying que hauria patit un altre alumne també del mateix centre. Els concentrats han mostrat cartells amb les frases 'Stop bullying' i 'la vostra gestió, la seva depressió', i han cridat "no al bullying".

La protesta ha coincidit amb el final de la jornada lectiva dels estudiants, molts dels quals al sortir de l'institut s'han quedat fora del centre encuriosits i alguns s'han sumat a la reivindicació.

La mare de la suposada víctima d'una agressió sexual ha afirmat que la concentració no vol assenyalar al centre de manera "personal", sinó que demana que "gestionin bé aquestes situacions perquè no tornin a passar".

comentaris