Itinerari poètic per Guissona de la mà de Jordi Pàmias

IMG_20190713_193639
photo_camera El passeig va discorre per molts dels indrets de la vila als quals Pàmias ha dedicat els seus poemes

El passat dissabte 13 de juliol, més d'un centenar de persones, encapçalats per Jordi Pàmias i la regidora de cultura Agnès Pla, es van trobar davant la casa natal del poeta guissonenc per portar a terme l'onzena edició de l'"Itinerari Poètic de Jordi Pàmias a Guissona", seguint el recorregut marcat pel llibre que porta aquest mateix títol. 

Aquest passeig va discorre per molts dels indrets de la vila als quals Pàmias ha dedicat alguns dels seus poemes. 

20190713Pamias

Llegits per amics i veïns del poeta en indrets com la plaça major, el carrer de la font, el Portal de l'Àngel, les Fonts del Poble i la Plaça de Capdevila, entre d'altres.

En aquesta edició l'acte va ser musicar pels germans Anna i Arnau Arfelis que van musicar el recorregut amb diversos temes cantats en català, entre el que cal destacar Terra, una cançó escrita per Arnau Arfelis i en la que tots els presents es van sentir identificats per la descripció intimista que feia de La Segarra i la seva gent.

Al finalitzar l'acte, la família del poeta va repartir entre els assistents una còpia del poema paisatge, acompanyada d'alguna aromàtica i d'alguna espiga.

Comentaris