L'alcalde de Cervera Ramon Royes ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra per insults i cartes amb amenaces

Cartes amb insults a Ramon Royes
photo_camera Cartes amb insults a Ramon Royes

L'alcalde de Cervera, Ramon Royes ha presentat aquest dijous una denúncia als Mossos d'Esquadra, després d'haver rebut una carta amb amenaces. El Paer en Cap de Cervera ha explicat que el passat dilluns dos individus el van insultar dient fill de puta després d'un Viva Espanya, quan es trobava a la plaça Major de la capital de la Segarra, acompanyat de diverses persones.

cartes amenaçadores a Ramon Royes 2D'ençà que el passat cap de setmana, Royes es negués a treure la pancarta demanant la llibertat dels presos polítics, que es trobava a la balconada de la Paeria cerverina, per la celebració de la festa dedicada al pilot de motociclisme Marc Màrquez, la tensió mediàtica al voltant del paer ha sigut extraordinària, i en les xarxes i mails públics i privats els comentaris desagradables han estat continus.
Imatge de les càmeres de seguretat mentre despenjaven la pancartaCal recordar que l'esmentada Pancarta, la van despenjar tres persones la matinada de dissabte, acte enregistrat per les càmeres de seguretat, i el consistori la va tornar a col·locar tan aviat com va ser possible, motiu pel qual el pilot cerverí no es va dirigir als seus seguidors des de la balconada, com havia fet en altres ocasions.

El Paer ha assegurat que en els darrers dies les amenaces i insults han estat continus, i la carta rebuda aquest dijous ha sigut el motiu de presentar una denúncia davant els Mossos d'Esquadra, tot per mantenir al balcó de la Paeria una pancarta de suport als Presos Polítics.

Comentaris