27.06.2022 |
Territoris.cat

Marc Márquez col·labora en la Festa Implica't per les entitats socials de la Segarra

La samarreta de Marc Marquez que se sortejarà a la Festa Implica't interior
La samarreta de Marc Marquez que se sortejarà a la Festa Implica't
Marc Márquez col·labora en la Festa Implica't per les entitats socials de la Segarra

La Festa Implica't, prepara la tercera edició sota la tutela de Coral Infantil de Cervera, Emaús Rural, Escola de Teatre La Caserna, Càritas (Cervera Guissona i Torà), Associació Salut Mental Ondara Sió, Fundació Casa Dalmases, Creu Roja Cervera, CAP de Cervera i l'Espígol Serveis a la Segarra, i la col·laboració de la Paeria de Cervera. Una iniciativa que combina un espectacle de música, teatre i cultura realitzat per les persones de cada una de les entitats que integren la iniciativa, que se celebrarà el pròxim dissabte 7 d'abril.

Programa d'activitats Festa Implica'tImplica't, comptarà en aquesta edició, amb la col·laboració del pilot de Cervera, Marc Márquez, que ha donat una samarreta firmada, pel mundialista del GP de Motociclisme. Un detall que els organitzadors sortejaran entre totes les persones que hagin comprat una entrada a l'acte, que té un preu de 3 euros.

També podran optar al sorteig, participar aquelles persones que facin una donació en línia a través del web http://www.aalba.cat/implicat

Des del servei de comunicació de l'Associació Alba s'ha creat aquest espai web, perquè tothom que ho vulgui pugui tenir accés a participar en el concurs i d'aquesta manera ampliar també el nombre de donacions a la iniciativa solidària, que en l'anterior edició va recaptar 300 euros en entrades. Les entrades a l'acte es poden comprar de manera anticipada a les botigues del centre de Cervera i també a les respectives entitats; i el mateix dia al Casal de Cervera on es durà a terme l'acte.

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018El sorteig de la samarreta es farà el mateix dia 7 d'abril durant l'acte de la Festa Implica't. Es donarà a conèixer el nom o el número d'entrada de la persona guanyadora i se'n farà difusió a través de les xarxes socials.

Actualment en el  Centre Ocupacional Espígo,  s'estan atenent a 17 persones i es realitzen tot tipus d'activitats: equinoteràpia i caninoteràpia, música, activitats esportives, d'estimulació cognitiva, activitats de lleure inclusiu obert a la ciutadania

L'any 2006 l'Associació Alba, amb l'ajut de la Paeria de Cervera, impulsa el Centre Ocupacional Espígol per donar suport a persones amb necessitats especials de la comarca de la Segarra amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i l'autonomia personal.

A Espígol, Serveis a la Segarra, col·laboren i treballen en xarxa amb administracions i entitats socials que contribueixen al desenvolupament personal i a la inclusió social de les persones. Realitzen també activitats de sensibilització i de voluntariat al territori.

Marc Márquez col·labora en la Festa Implica't per les entitats socials de la Segarra
comentaris