El Museu de Guissona es promociona amb l'assistència a diferents fires

L'equipament va participar diumenge passat a la Fira de l'Ou de Sant Guim de Freixenet

foto guissona interior
photo_camera Estand promocional del Museu de Guissona

El Museu de Guissona i l'Oficina de Turisme van participar diumenge passat en la Fira de l'Ou de Sant Guim de Freixenet, promoció que s'emmarca dins un seguit d'accions amb l'objectiu de difondre el patrimoni d'aquest municipi de la Segarra. Amb aquesta finalitat, ja són quatre les fires a les quals s'ha assistit enguany, sent dues d'elles, la Magna Baetulo a Badalona i la Tarraco Viva a Tarragona, de reconstrucció romana, i l'altra la Fira de Sant Isidre de Cervera. 

Segons fonts del Museu, l'equipament aposta des de fa uns anys per donar-se a conèixer a les fires d'ambient romà, per apropar així el jaciment de la ciutat romana de Iesso i el Museu a tot tipus de públic i, especialment, a un públic interessat pel món clàssic. La iniciativa es marca la promoció dels dos centres culturals, Museu i Parc Arqueològic, inaugurats el setembre de 2011.

D'altra banda, també s'ha decidit durant aquest 2016 la participació en certàmens més populars i d'àmbit pròxim, com el de Cervera o Sant Guim de Freixenet, de cara a divulgar la vintena edició del Mercat Romà, que es portarà a terme el dia 16 de juliol. 

comentaris