Guissona obre el primer pàrquing a Lleida amb punt de recàrrega de vehicles elèctrics

L'equipament, d'accés a la zona comercial, entrarà en funcionament aquest mes de juny i serà autosuficient gràcies a una instal·lació d'energia fotovoltaica

Parquing Guissona inerior
photo_camera El pàrquing té una superfície de 2.500 metres quadrats i beneficiarà el centre comercial

Guissona obrirà durant aquest mes de juny el nou pàrquing d'accés a la zona comercial situat al carrer Notari Ramon Faus i Esteve, equipament que serà totalment autosuficient. El subministrament d'energia es farà mitjançant la instal·lació d'uns panells d'energia fotovoltaica que proveirà l'enllumenat, les portes d'accés i també el punt de recàrrega de vehicles elèctrics, que serà el primer de les Terres de Lleida.

Té capacitat per a 80 cotxes i ha suposat una inversió de 180.000 euros

Segons el regidor d'Urbanisme, Àngel Masanés, el pàrquing beneficiarà de manera especial el centre comercial que és íntegrament de vianants. Té una superfície de 2.500 metres quadrats amb una capacitat per a 80 cotxes i la inversió en el projecte ha estat de 180.000 euros.

L'aparcament serà gratuït i donarà servei de les 7 del matí a les 11 de la nit

L'accés es podrà realitzar a peu des de la zona històrica pel carrer Ramon Faus, i en vehicle rodat pels carrers Montsec i Amadoret. El pàrquing serà gratuït i obrirà les portes a les 7 del matí i les tancarà a les 11 de la nit. Pel que fa a la inauguració de l'equipament està prevista per a finals d'aquest mateix mes a càrrec del director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa.

Comentaris