27.05.2022 |
Territoris.cat

La Paeria de Cervera arranja l’accés a l’aparcament del carrer Guernica

S'ha rehabilitat el mur, s'ha construït una nova rampa d’accés i millorat l’espai que dóna a l’avinguda d’Igualada, amb una zona de descans amb mobiliari urbà

obres accés pàrquing les forques 10-12-2015 interior
Imatge de les obres de millora que s'han portat a terme
La Paeria de Cervera arranja l’accés a l’aparcament del carrer Guernica

Amb la instal·lació d’una barana nova han acabat els treballs de condicionament de l’accés per a vianants a l’aparcament de la urbanització del carrer Guernica de Cervera.

Els treballs han consistit en la rehabilitació del mur, la construcció d’una nova rampa d’accés a l’aparcament i en una millora urbanística de l’espai que dóna a l’avinguda d’Igualada. Així mateix, s’ha creat una zona de descans amb mobiliari urbà (banc i paperera) i s’ha construït un nou tram de vorera. Les obres han tingut un cost de 20.442 euros.

L'actuació està recollida en el Pla de Paisatge del municipi, aprovat pel Ple de la Paeria

L’actuació s'emmarca en el conjunt d'accions que la Paeria realitza per tal de millorar la via pública i el territori. A més, està recollida en el Pla de Paisatge del municipi de Cervera, aprovat en el darrer Ple de la Paeria.

Les obres permeten el pas més còmode dels vianants per l’avinguda d’Igualada i un millor accés a l’aparcament de la urbanització Guernica.

L’aparcament, de 3.000 m2, té una capacitat per a gairebé 100 vehicles en tres nivells. La Paeria de Cervera el va habilitar l’agost del 2011 per oferir places d’aparcament gratuïtes prop del centre comercial de la ciutat.

La Paeria de Cervera arranja l’accés a l’aparcament del carrer Guernica
comentaris