04.08.2021 |
Territoris.cat

La Paeria de Cervera intensificarà la sensibilització per millorar el civisme

Es faran visites a cases i pisos on s’incompleixen reiteradament les normes de la recollida selectiva d’escombraries

Grafitis en la  zona de la muralla de Cervera
Grafitis en la zona de la muralla de Cervera
La Paeria de Cervera intensificarà la sensibilització per millorar el civisme

La Regidoria de Territori i Serveis Urbans de la Paeria de Cervera engega una campanya de civisme que consistirà en la col·locació de cartells relatius a la recollida d’escombraries i excrements de gos, en la instal·lació d’una trentena de papereres i a esborrar pintades en diversos espais públics i monuments de la ciutat.  Aquesta darrera acció se centrarà al nucli antic, ja que la muralla, la plaça de les Corts Catalanes i el carreró de les Bruixes estan infestats de grafitis.

Totes aquestes actuacions les realitzaran aquesta setmana els Serveis Municipals de la Paeria.

La campanya es durà a terme juntament amb el Consell Comarcal de la Segarra, que faran visites a cases i pisos on s’incompleixen reiteradament les normes de la recollida selectiva d’escombraries.

La Regidoria de Territori i Serveis Urbans promou aquesta campanya per millorar la via pública de Cervera i, a més, conscienciar els cerverins i cerverines de la necessitat de col·laborar per mantenir la ciutat neta. El regidor, Marc Llorens, afirma que és una llàstima que per culpa dels actes d’incivisme no puguem gaudir del potencial de la nostra meravellosa ciutat.

La Paeria de Cervera intensificarà la sensibilització per millorar el civisme
comentaris