La Passió de Cervera convoca un càsting per a Jesús i d'altres personatges de l'obra

La convocatòria es farà el dia 18 de novembre a les set de la tarda al Gran Teatre de la Passió de Cervera

Passió cervera interior
photo_camera Imatge d'arxiu de La Passió de Cervera

CÀSTING PASSIÓ CERVERA 2016 texteLa Passió de Cervera ja s’ha posat en marxa i comença a treballar preparant la representació de la temporada 2017Jordi Purtí renova al capdavant com a director artístic de l'espectacle, mentre que el director d'actors serà Emili Baldellou. Amb una dilatada trajectòria dins el món del teatre, tots dos preparen ja el càsting d’actors i actrius programat per al dia 18 de novembre a les 19 hores en el Gran Teatre de la Passió de Cervera. Es busquen personatges principals en l’obra com són Jesús, Marta, Maria Magdalena, Sant Joan o Sant Pere, a més de per a soldats, apòstols o dona adúltera, entre d’altres.

Jordi Purtí serà el director artístic de l'espectacle, mentre que el director d'actors serà Emili Baldellou

Des de l'organització es fa una crida i s'anima a "tothom a qui li agradi actuar, se senti motivat pel teatre i vulgui tenir la gran oportunitat de ser actor o actriu d’una de les obres de caràcter tradicional més importants del país, cal que no ho desaprofiti i participi del càsting obert a persones de qualsevol edat".

El cicle d’actuacions per a aquesta pròxima convocatòria estarà farcit de diversos actes il·lustratius en què la Passió se situarà en el punt central de la cultura popular del nostre país, "commemorant el seu naixement com a espectacle d’arrel tradicional molt vinculat a la nostra identitat pròpia, integradora i constructiva teatral", segons ha avançat el Patronat de la Passió.

comentaris