Periodistes i bloggers nacionals i internacionals s'interessen per la Segarra

La setmana del 5 a l'11 de març periodistes i blocaires, de diferents nacionalitats i especialitzats en turisme, han visitat la Segarra

Interior Bloggers i periodistes la Segarra Santurari Sant Ramon - Tali Akuka - PT Gaspar de Portolà
photo_camera Els bloggers i periodistes durant la visita al Santurari de Sant Ramon

Periodistes i bloggers especialitzats en turisme d'Alemanya, Argentina, Catalunya i l'Estat espanyol han visitat la Segarra. La visita ha tingut lloc en el marc de tres viatges de familiarizació amb periodistes i bloggers nacions i interancionals organitzats per Turisme de Catalunya i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Nicole Biarnes ha manifestat molt interès a visitar el Pirineu i les Terres de  Lleida, l'única part de Catalunya sobre la qual encara no havia publicat cap entrada

El dimarts 7 de març, des de l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra es va col·laborar en un blog-trip de Freibeuter-reisen amb la finalitat de donar a conèixer la comarca i les Terres de Lleida al mercat alemany. El blog pertany a Nicole Biarnes, que escriu articles sobre els seus viatges arreu del món. Un punt d'enfocament del blog, en particular, tracta sobre Catalunya.

El mateix dimarts, es va col·laborar amb la periodista argentina Tali Akuka, que treballa, entre altres, per la revista mexicana Forward Travel, on preveu publicar un article sobre les rutes de Gaspar de Portolà a la demarcació de Lleida.

La periodista argentina Tali Akuka, en el seu itinerari per la Segarra, va conèixer espais relacionats amb Pere Fages, lloctinent de Gaspar de Portolà, com la Universitat de Cervera i Guissona, i també va fer una visita al monestir de Sant Ramon

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018Els dies 7 i 8 de març, dos bloggers integrants de la plataforma Travel Inspirers, considerats entre els 7 millors bloggers d'Espanya, van visitar també la comarca. El blogtrip va comptar també amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torà, ja que aquests periodistes van fer nit a l'hostal Jaumet de Torà i van visitar aquesta població i la torre de Vallferosa.

Aquest bloggers, a més formar part de la plataforma Travel Inspirers, tenen perfil propi a Guías Viajar​ i Chavetas i estan especialitzats a gravar amb dron.

Els bloggers de Travel Inspirers van fer nit a Torà, van visitar la torre de Vallferosa i van anar a Montfalcó Murallat

D'altra banda, aquests dies, Roger Jiménez, periodista i autor de la primera guia slow online del país, també va visitar la Segarra. La seva visita es va fer amb la finalitat de poder elaborar un article sobre els ametllers florits de la Segarra.

El reportatge de Roger Jiménez es va fer des del poble de l'Ametlla, municipi de Montoliu, ja que el periodista volia jugar amb el nom de la població i l'esclat dels ametllers en aquesta època de l'any

Comentaris