Pilarín Bayés dissenya un parc temàtic a Cervera dedicat a 'La Caputxeta Vermella'

L’espai està pensat per a nens i nenes de 0 a 12 anys, i es troba a un racó que hi ha entre la llar d’infants Arrel i el col·legi Jaume Balmes

Inauguració del parc infantil Caputxeta Vermella de Cervera
photo_camera Inauguració del parc infantil Caputxeta Vermella de Cervera

Cervera va inaugurar la passada setmana el primer parc temàtic infantil dedicat a La Caputxeta Vermella, un equipament dissenyat per la dibuixant Pilarín Bayés. L’espai està pensat per a nens i nenes de 0 a 12 anys, i es troba a un racó que hi ha entre la llar d’infants Arrel i el col·legi Jaume Balmes.

Parc  infantil La Caputxeta a CerveraEl nou parc inclou diversos elements del conte, com ara la molla de la Caputxeta i el gronxador amb el caçador, així com un panell per explicar la història als infants. A més, s’hi ha instal·lat una nova font, bancs, papereres i està rodejat d’una tanca de fusta que delimita l’espai i protegeix els petits. 

El regidor de Territori, Marc Llorens, va explicar que s’ha recuperat un espai abandonat i molt deteriorat, creant un parc infantil de conte que està ubicat just al costat d’una llar d’infants i d’un col·legi de primària. Aquesta és una acció més en la línia de millorar els parcs i els jardins de la ciutat, imprescindibles per a una bona qualitat de vida dels cerverins. 

Comentaris