22.05.2022 |
Territoris.cat

El projecte 7 lletres de la Segarra rendeix homenatge a les dones

El castell de Florejacs va acollir dissabte passat la visita dramatitzada 'Des d'uns ulls d'home", mentre que aquest divendres dia 3 tindrà lloc a la Casa Museu Duran i Sanpere el concert “Elles”, a partir de cançons famoses que porten nom femení

Visita Dramatitzada Florejats ihnteiror
Visita dramatitzada al castell de Florejats
El projecte 7 lletres de la Segarra rendeix homenatge a les dones

El castell de Florejacs van ser l’escenari dissabte dia 28 de maig de la lectura dramatitzada “Des d’uns ulls d’home”, la qual va servir per apropar la figura femenina de la literatura de Manuel de Predolo a la quarantena de persones que van assistir. La proposta s'emmarcava dins les activitats de 7 lletres i va estar organitzada per l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra, la Regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera i la Fundació Manuel de Pedrolo.

7lletres. El premi literari i més coses, és una iniciativa que s'allargarà durant 7 setmanes (del mes de maig fins al 7 de juliol) amb la participació coordinada de diferents entitats que duen a terme una sèrie d’actes, relacionats amb Pedrolo, la literatura i la comarca de la Segarra i que clouran amb el lliurament del premi literari.

El concert de divendres anirà a càrrec de Pep Poble i Nito Figueras

La següent activitat serà el concert “Elles”, a partir de cançons famoses que porten nom femení. Tindrà lloc el divendres 3 de juny, a les 10 del vespre, a la Casa Museu Duran i Sanpere. El concert anirà a càrrec de Pep Poble i Nito Figueras i conviurà amb el projecte del Museu Comarcal de Cervera “Diàlegs amb la Casa Museu”.  També s’oferirà una selecció de còctels a càrrec de La Bombolla de Cervera.

El projecte 7 lletres de la Segarra rendeix homenatge a les dones
comentaris