Quatre guissonenques s'incorporen al projecte 'Dones transformadores'

Els projectes i experiències vitals que van compartir entre les assistents, han de servir per generar nous referents a banda de crear xarxa, establir sinergies i obrir un espai de debat i d’empoderament

Tres de les quatre guissonenques que s'han incorporat al projecte 'Dones transformadores'
photo_camera Tres de les quatre dones guissonenques que s'han incorporat al projecte 'Dones transformadores'

El passat dijous 11 d’abril setze dones de la comarca de la Segarra es van reunir a Sanaüja, per parlar de les seves trajectòries professionals i vitals. Una iniciativa impulsada pel Departament d’Igualtat i feminismes de la Generalitat de Catalunya a Lleida, que pretén visibilitzar i impulsar la transformació feminista a l’entorn rural. 

La representació de municipi de Guissona va anar de la mà de Maribel Esquè Rubiol, veïna de Guarda-si-venes i expresidenta de les dones ramaderes Catalunya. També hi va prendre part la creadora de contingut sobre maternitat Ioana Crisan, l’exalcaldessa de l’Ajuntament de Torrefeta i Florejacs, Núria Magrans Anglès, i la directora i professora de l’escola de dansa Montse Esteve, Montse Esteve Badies.

A la trobada les va acompanyar la consellera de Cultura Natàlia Garriga Ibáñez, i la delegada del govern a les terres de Lleida Montse Bargés Saura, entre altres autoritats del territori.

Comentaris