13.06.2021 |

Arriba 'Cervera Sound', el concurs de música coimpulsat amb Andorra

micro música músic artista banda - Skitterphoto (Pexels)
El guanyador anirà a tocar a l’agost a Escaldes-Engordany en el marc del Dia Mundial de la Joventut - Foto: Skitterphoto (Pexels)
Arriba 'Cervera Sound', el concurs de música coimpulsat amb Andorra

Aquest dilluns 10 de maig s’ha obert el període d’inscripcions al concurs Cervera Sound, un projecte compartit entre la Regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera i el Departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany (Andorra), que té com a objectiu fomentar i promocionar la producció musical de joves d’entre 12 i 35 anys dels dos territoris.

Per participar al concurs, els/les artistes o bandes o punxadiscos de Cervera hauran d’emplenar aquest formulari, que també es pot trobar a les xarxes socials de l’Espai Jove El Racó, juntament amb un tema o sessió inèdit amb una durada màxima de 5 minuts per a solistes o bandes i de 10 minuts per a punxadiscos.
Una vegada finalitzat el període d’inscripció, la Regidoria de Joventut penjarà totes lesobres al seu canal de Youtube, mitjançant el qual es podrà votar (indicant M’agrada o No m’agrada).

A mitjans de  juliol es donarà a conèixer l’artista, punxa disc o grup guanyador, que anirà a tocar a l’agost a Escaldes-Engordany, dins dels actes del Dia Mundial de la Joventut.

La regidora de Joventut, Meritxell Ramon, valora molt positivament la iniciativa, ja que “no és gaire habitual trobar projectes d’aquesta tipologia entre dos serveis locals de Joventut”. A més, espera que el concurs sigui “la primera de moltes accions coordinades amb altres serveis locals de Joventut”.

Arriba 'Cervera Sound', el concurs de música coimpulsat amb Andorra
comentaris