03.10.2022 |
Territoris.cat

Una 'Rosa Blanca' per no oblidar mai el Sant Jordi del 2020

Però per la situació del Sant Jordi d'enguany l'empresa de la Segarra, Seyart va creure que calia un detall que pogués perdurar en el temps, una escultura de vidre que han anomenat la Rosa Blanca, perquè la persona que la rebi la conservi per sempre, tot recordant com va ser la Diada de la Rosa i el Llibre del 2020
escultura Rosa Blanca de Sant Jordi
escultura Rosa Blanca de Sant Jordi
Una 'Rosa Blanca' per no oblidar mai el Sant Jordi del 2020

Publireportatge

És evident que la diada de Sant Jordi d'enguany tindrà un espai destacat en les pàgines de la nostra història, una situació que ha trencat tradicions, i calendaris. Així i tot l'enginy català, la creativitat i el talent, ha ajudat a fer més sostenible la crisi sanitària i el confinament.

Moltes alternatives a la diada de Sant Jordi en l'àmbit dels llibres, la tecnologia ha fet descobrir moltes possibilitats per atansar al públic, els llibres i les llibreries. En l'aspecte de la rosa, serà una mica més complicat, però el sector també se'n sortirà.

Seyart escultura làser a CerveraPerò per la situació del Sant Jordi d'enguany l'empresa de la Segarra, Seyart va creure que calia un detall que pogués perdurar en el temps, una escultura de vidre feta amb làser  que han anomenat la Rosa Blanca, perquè la persona que la rebi la conservi per sempre, tot recordant com va ser la Diada de la Rosa i el Llibre del 2020.

L'empresa Cerverina Seyart, es dedica a la fabricació d'articles de decoració, protocol, regal institucional, corporatiu i trofeus, gama Prèmium. L'empresa s'està reinventant a causa de la crisi del coronavirus i està fent encàrrecs personalitzats que es lliuren a domicili.

La proposta de la Rosa Blanca ha tingut una gran acceptació, ja que es tracta d'una escultura de vidre massís gravada a l'interior amb tecnologia làser, dissenyada i fabricada a Cervera.

Podeu reservar la Rosa Blanca en el telèfon 618918637, o en les xarxes, Facebook, Instagram o WhatsApp. Lliurament gratuït a l'Urgell i la Segarra

Una 'Rosa Blanca' per no oblidar mai el Sant Jordi del 2020
comentaris