Sant Guim de Freixenet debat sobre l’impuls de la dona en l'economia rural

El moment de la jornada al Centre Cívic Mestre Viaña
photo_camera El moment de la jornada al Centre Cívic Mestre Viaña

Sant Guim de Freixenet projecta una jornada tècnica per debatre sobre el lideratge i els valors del món rural a la comarca. La benvinguda a la jornada ha anat a càrrec de l’alcalde del municipi, Paco Lluch, la consellera comarcal de serveis socials al Consell, Núria Magrans, i la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones, Carme Castelló.

L’objectiu de la jornada és generar sinergies de lideratge empresarial entre el col·lectiu de dones a la comarca

La jornada s’ha iniciat amb la psicòloga Jovita Latorre de l‘empresa Òptima per avaluar i optimitzar els recursos personals davant els reptes del sector rural. Posteriorment, ha estat el moment de debatre sobre l’impuls de la dona en la projecció econòmica de l’entorn rural. És per aquest motiu que s’ha organitzat una taula rodona amb sis empresàries de la Segarra que han exposat com han dut a terme els seus projectes i les dificultats amb què s’ha  trobat. Empresàries de la comarca com Eva Bonet del Celler Comalats, Ester Misut de Sikarra Nostra, entre altres.

La cloenda ha anar a càrrec del vídeo gravat per l’exconsellera d’Agricultura, Meritxell Serret

També hi han participat el Director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Lleida, Ferran de Noguera. La jornada ha finalitzat amb una visita a les instal·lacions del Pastoret de la Segarra.

La jornada s’organitzava conjuntament entre el Consell Comarcal de la Segarra i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat. En total s’ha comptat amb una trentena d’assistents dels diferents àmbits professionals.

comentaris