Els participants del taller d'artteràpia de Sant Ramon voldrien una nova edició

Taller Sant Ramon interior
photo_camera Imatges dels participants durant el taller

El passat mes d’octubre es va iniciar una nova edició del Taller d’habilitats personals i professionals a través del coach creatiu, l’Artteràpia i la pintura adreçat a persones adultes del municipi de Sant Ramon.

Aquest taller ha tingut una durada de 32 h repartides en 8 dissabtes (dos dissabtes mensuals), per tant s’ha perllongat fins aquest febrer del 2018. El Taller ha comptat amb 10 participants.

Aquest taller ha fet un recorregut amb diferents propostes per travessar diferents etapes del creixement i el coneixement personal a través de la creativitat i la pintura.

Per participar-hi, no calia tenir coneixements artístics o haver pintat.

La confiança, la creativitat, l'expressió lliure, els elements bàsics d'autoestima, el coaching, i el treball específic sobre les emocions han estat presents en cada etapa

El tallerista i artista local, Miquel Vallès, explica que a través de la creativitat tornem a recordar la capacitat de crear i conduir les nostres vides, connectem amb la motivació, reafirmem la nostra utilitat i personalitat,  ajudant-nos a concretar i encarar-nos cap els nostres objectius, avançant cap a ells amb confiança.

Amb el taller s'ha buscat que els participants treballessin com assolir un millor benestar i obtinguessin unes millors eines pel desenvolupament emocional, en relació amb la vida personal i l’entorn familiar i social. La resposta dels participants ha estat molt positiva, ja que s'han mostrat molt satisfets amb el taller, han afirmat que és molt recomanable i han demanat la possibilitat de tornar a participar si es repetia un taller d’aquestes característiques enguany.

El taller podria comptar amb una nova edició aquest any

El taller ha estat finançat per la Diputació de Lleida i, des de l’Ajuntament de Sant Ramon, es valora molt positivament projectar aquestes activitats al municipi. L’alcalde, Aleix Bochaca, va participar a la cloenda del taller on va expressar la possibilitat de poder tornar a projectar el taller aquest any.

 

comentaris