Sant Ramon subvenciona amb més de 25.000 euros les associacions municipals

A través de diferents convenis de col·laboració que les associacions han signat amb el consistori

Ajuntament de Sant Ramon amb l'Associació de joves La Mansa
photo_camera Ajuntament de Sant Ramon amb l'Associació de joves La Mansa

Sant Ramon ha destinat 25.573,86 euros per subvencionar les activitats que realitzen les diferents associacions municipals.

A través de diferents convenis de col·laboració que les associacions han signat amb l’Ajuntament, aquest fa les aportacions a cada entitat

El municipi segarrenc té un ric teixit associatiu que durant l’any dinamitza la vida cultural, social i esportiva del municipi. És per aquest motiu que és una prioritat recolzar-lo.

Les entitats beneficiaries d'aquestes ajudes són la Societat La Unió de Portell (amb un pressupost de 7.037,12 euros), que ha rebut una subvenció de 7.000 euros. A més, ha adequat el local de La Unió (repicant parets i humitats, pintant el local, arreglant portes) i ha finançat les actuacions musicals, els inflables i diferents activitats de la festa major de Portell.

El Club Tennis Taula Portell (amb un pressupost de 1.331,76 euros), ha rebut una subvenció del 1.000 euros, que ha destinat a la compra de material necessari pel joc i a finançar les inscripcions dels jugadors; l'Associació de joves La Mansa (amb un pressupost de  7.749,05 euros), que ha rebut 7.500 euros destinats a finançar despeses de les activitats Musica als Jardins, el lloguer del local els Jardins de la Mansa, l’activitat Mansummer, despeses del Laberint de Palla, la cursa d’orientació, la Ninotada i despeses de la SantRUNmon com ara les samarretes o el vídeo promocional de 2022.

Per altra banda, l'Associació Coral de Sant Ramon (amb un pressupost de 2.020,43 euros), ha rebut una subvenció de 1.000 euros, destinats a material i equipament necessari per realitzar l’activat, al reportatge del 20è aniversari, als llibrets enquadernats del concert de Nadal, entre d’altres; l'Associació de Dones Vent Serè (amb un pressupost de 1.057,45 euros) ha rebut 900 euros, que els ha destinat a finançar les jornades de promoció de l’activitat física i l’esport i les seves assegurances.

L’entitat Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Mare de Déu de la Mercè (amb un pressupost de 3.083,04 euros) ha rebut una subvenció de 2.600 euros i els ha destinat a la compra d’electrodomèstics amb finalitats educatives i pedagògiques, a la compra de jocs i joguines i materials per les diferents especialitats, al taller de Cabanes i l’adquisició de contes i llibres per la biblioteca de l’escola.

L’Associació de Veïns de Gospí (amb un pressupost de 3.473,86 euros) ha rebut 3.473,86 euros, destinats a la compra d’un equip de so i a finançar diferents actuacions i esdeveniments per la seva Festa Major; i l’Associació de Veïns de Viver (amb un pressupost de 3.439,52 euros), ha rebut una subvenció de 2.100 euros, destinats a finançar diferents despeses de la seva Festa Major com ara una sessió de teatre i un concert.

Comentaris