27.05.2022 |
Territoris.cat

Sant Ramon s’adhereix a la campanya 'Tracta’m bé' adreçada a la gent gran

El local social acull una xerrada sobre cura i respecte, a càrrec de l'educadora social Pilar Vilajoana

Sant Ramon també campanya Tracta’m bé del Consell Comarcal inteiror
Fotografia del moment de la xerrada al local social
Sant Ramon s’adhereix a la campanya 'Tracta’m bé' adreçada a la gent gran

El local social de Sant Ramon ha acollit una xerrada sobre el tracte a la gent gran, activitat que s'emmarca dins l'oferta que des del Consell Comarcal de la Segarra es proposa als municipis segarrencs i que treballa en paral·lel a la campanya Tracta’m bé de l'ens comarcal i a la qual també s'ha adherit el municipi de Sant Ramon. 

Es tracta d'una xerrada on es projecta el vídeo fòrum La Marinada i que parla sobre la relació pares i fills. El curtmetratge, protagonitzat per Pep Cruz, està ambientat a la Segarra, i a través de la relació entre un pare, un fill i l’Alzheimer, s'aborda el tema del tracte, la cura i el respecte a les persones grans.

La conferència va anar a càrrec de l’educadora social del Consell Comarcal, Pilar Vilajoana. A la presentació va participar l’alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, qui va destacar el treball que es fa des de l'ens comarcal obre el bon tracte a les persones grans de la comarca a través de la campanya que ja s’està portant a terme a més de la meitat dels municipis de la comarca.

Sant Ramon s’adhereix a la campanya 'Tracta’m bé' adreçada a la gent gran
comentaris