La Segarra clou el segon any del Projecte Avancem, amb una vintena de dones

Es porta a terme des de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal i té com a objectiu desenvolupar l'autonomia personal i social de les participants

CloendaAvancem-20160713 interior
photo_camera Fotografia de grup durant l'acte de cloenda de l'edició d'enguany

L’Auditori municipal de Cervera va acollir la cloenda del Projecte Avancem de l’àrea de Serveis Socials, un projecte d’acompanyament a usuàries dels serveis socials bàsics per tal de potenciar la seva autonomia a llarg termini en l’adquisició d’habilitats de comunicació i competències lingüístiques i oferir-los suport i orientació, alhora que facilitar el seu desenvolupament personal i social, segons fonts del Consell Comarcal.  

Al projecte han participat un total de 19 dones que durant nou mesos han rebut formació lingüística a càrrec del Servei de Català del Consell, el Centre de Formació de Persones Adultes i el Punt Omnia i s’han projectat un total d’11 sessions grupals on s’han treballat temàtiques tan importants com l’estalvi energètic, l’alimentació i el càncer o sessions amb la llevadora al CAP, entre altres. També s'han programat visites turístiques per la ciutat de Cervera o la participació en el Dia Mundial de la Poesia.

El president del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, va ser l’encarregat de cloure l’acte, on va explicar que el projecte continuarà l'any que ve. També hi van assistir nombroses autoritats locals i comarcals, així com dels professionals dels recursos amb els quals s’ha comptat per dur a terme el projecte i les inscrites.

L’any vinent es faran com a novetat tallers de diferents temàtiques, com per exemple de cuina, molt sol·licitat per les participants.  

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement