09.12.2022 |

La Segarra impulsa un espai de trobada d'empreses i persones que busquen feina

Van participar en el certamen un total de dinou empreses de les comarques lleidatanes, que van explicar com valoren les competències en els processos de selecció del seu personal
Jornada Connectem la Segarra a Guissona @CCSegarra
Jornada Connectem la Segarra a Guissona @CCSegarra
La Segarra impulsa un espai de trobada d'empreses i persones que busquen feina

Connectem la Segarra, és el projecte que s'impulsa des de la Xarxa d’Inserció Laboral de la Segarra (XIL), un ens que tutela l'àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra, i que té com a objectiu afavorir la inserció de persones al mercat de treball, i que les empreses puguin cobrir els perfils que precisen en les seves plantilles. Una de les primeres iniciatives del projecte es va dur a terme el setembre de 2019 a Cervera, l'any 2020 no es va poder continuar la iniciativa pels temes sanitaris, i es va fer una acció virtual.  

Enguany la Xarxa d’Inserció Laboral de la Segarra, ha pogut convertir la trobada del 2020 en una fira monogràfica dedicada a l'ocupació que es va dur a terme el passat dijous a Guissona i que va comptar amb la complicitat del projecte Odisseu, l’Agència Catalana de Joventut, la Direcció General de Joventut, i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).    

Les autoritats visiten la Jornada Connectem la Segarra a Guissona @CCSegarraVan participar en el certamen un total de dinou empreses de les comarques lleidatanes, entre les quals hi havia bonÀrea Agrupa, Cots Alsina, Auró Natura, Pinsos YAK o Grup Alba, entre altres. Els representants de les empreses van exposar la seva activitat i van explicar les competències que es valoren en els seus processos de selecció. Una cinquantena de persones van participar en la convocatòria, amb la intenció de poder tenir un contacte amb les empreses i poder conèixer les ofertes laborals a les quals podien optar. Els assistents van poder participar en un Speed dating, una secció en la qual es van poder presentar i exposar les seves actituds personals i la seva experiència laboral i formativa.

En el decurs de la jornada es va dur a terme la xerrada Treu el millor de tu a càrrec de Tàctica 360°, un element de taller teòric dirigit a les persones que busquen feina, aconsellant-los sobre com fer una entrevista, com mostrar els seus punts forts, en definitiva com mostrar-se en una entrevista laboral.

La Segarra impulsa un espai de trobada d'empreses i persones que busquen feina
comentaris