El Consell Comarcal de la Segarra s'afegeix a la iniciativa LleidaTalentLAB

El programa té entre els seus objectius formar als demandants d’ocupació per millorar les seves possibilitats a l'hora de trobar feina

talentLabSEGARRA_2016 portada
photo_camera talentLabSEGARRA_2016 portada

talentLabSEGARRA_2016 interiorAmb la finalitat d’oferir més oportunitats laborals a la comarca, l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra participa en la iniciativa LeidaTalentLAB de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí a Lleida, al qual participen institucions com l’Ajuntament de Lleida, Ajuntament de Tàrrega i a la comarca, el Consell i la Paeria de Cervera.

Sota la premissa Tens més de 30 anys i no trobes feina? Vine a descobrir el teu talent, s’engega a la Segarra aquest programa amb l’objectiu principal de formar amb competències transversals als demandants d’ocupació per millorar les possibilitats, conèixer de primera mà els mètodes de selecció dels departaments de recursos humans, oferir la possibilitat de pràctiques no laborals i participar de jornades de networking de cassació d’ofertes de treball i demandants d’ocupació.

El programa va adreçat a aturats de llarga durada, col·lectius en risc d’exclusió social, persones amb necessitat de reciclatge, persones nouvingudes amb o sense experiència laboral.

Cada comarca podrà atendre un grup de 20 persones màxim, preseleccionats segons un itinerari personal d’inserció i una diagnosi ocupacional que es portarà a terme els mesos de març i abril.

A la comarca el programa es gestionarà des de la Paeria de Cervera i el Consell Comarcal, concretament al Consell es portarà a terme des de l’àrea de promoció econòmica.

comentaris