'Sopallibres': Cervera Capital de la Cultura homenatja els seus literats

Imatge del cartell promocional del 'Sopallibres' - Cervera Capital de la Cultura Catalana
photo_camera Imatge del cartell promocional del 'Sopallibres' - Cervera Capital de la Cultura Catalana.

La literatura agafa protagonisme als actes de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. Aquest dissabte, 16 de febrer, el Casal de Cervera acollirà a les 21 hores el Sopallibres, un sopar literari organitzat pels llibreters de la capital de la Segarra que vol retre homenatge a totes les persones vinculades al món literari i a Cervera.

L’acte de dissabte és el primer del cicle Córrer la veu, en el qual es vol revalorar als escriptors i poetes de Cervera. A més, la iniciativa busca acostar al territori els principals autors catalans. El Sopallibres està organitzat per les llibreries Cucafera, Universitat, Quiosc Papers i Més i Tastalletres.

La idea de l’acte és fer un reconeixement a totes aquelles persones que tenen un vincle amb el món del llibre de Cervera

Així, un grup de voluntaris del Club de Lectura de la Biblioteca de Cervera llegiran fragments d’alguns autors. Al sopar, se citarà a tots els escriptors, il·lustradors, fotògrafs i editors que participen en el projecte. Durant el Sopallibres, un grup de música del Conservatori de Cervera amenitzarà la vetllada. Al final de l’esdeveniment, es llegiran poemes escrits per persones amb problemes de Salut Mental.

Taules rodones, exposicions, muntatges teatrals, publicacions, sopars literaris o un musical conformen aquest projecte al voltant de la literatura

SOPALLIBRES

 

Més cultura durant el febrer 

Les activitats de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019 segueixen durant el mes de febrer.
El dissabte 23 de febrer al Paranimf de la Universitat de Cervera a les 19 hores tindrà lloc un concert de l'Orquestra Infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida - OITLL. Una iniciativa pedagògica que permetrà als estudiants de música de les escoles i conservatoris de la demarcació de Lleida desenvolupar un treball orquestral de qualitat.

comentaris