30.11.2021 |
Territoris.cat

Suport a l'emprenedoria de la Segarra amb una dotació de 2.300 euros

El Consell Comarcal conjuntament amb la Paeria de Cervera destinen 2.300 euros per les idees emprenedores que es materialitzin en negocis a la Segarra.
JE2019
El Consell Comarcal i la Paeria de Cervera ajuden l'emprenedoria per materialitzar les idees en negocis.
Suport a l'emprenedoria de la Segarra amb una dotació de 2.300 euros

El Consell Comarcal conjuntament amb la Paeria de Cervera destinen 2.300 euros per les idees emprenedores que es materialitzin en negocis a la Segarra. Publicades les bases per a participar en la 18a edició del Premi Emprenedoria Jove que organitza l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Segarra. Premi emprenedoria jove 2020

Els premis s’atorguen als projectes d’autoocupació més innovadors, potencials de creixement de negoci i generadors de lloc de treball. També es valora la promoció de la comarca. La dotació econòmica del premi és de 2.300 euros repartits en tres categories:

1r 1.000 €, 2n 800 € i 3r 500 €.

Publicades les bases per a participar en la 18a edició del Premi Emprenedoria Jove que organitza l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Segarra.

La Paeria de Cervera els 800 euros del segon premi i des del Consell es paga els 1.500 euros. L’any passat els premis van ser atorgats a tres idees de negoci innovadores, el primer a una barberia Marc’s Barber Shop, de tendències d’estil per a públic juvenil a Cervera.

Tal com explica la consellera comarcal de joventut al Consell, Canòlich Fàbrega, ara també cal continuar apostant per les idees de nova creació malgrat la crisi viscuda per la Covid-19

El segon per a Nadiya Nakladyuk que va obrir un centre de bellesa a Guissona. Finalment, el tercer premi per Faycel Elammari, de Cervera, un negoci de compraventa d’estocs, Fayelkepuc.

Tal com explica la consellera comarcal de joventut al Consell, Canòlich Fàbrega, ara també cal continuar apostant per les idees de nova creació malgrat la crisi viscuda per la Covid-19 i, és per això, que ambdues institucions hem valorat tirar endavant amb aquest tradicional premi que ja va 18 anys que s’ofereix a la comarca per donar un cop de mà als emprenedors i emprenedores.

Les bases es poden consultar a la web del Consell Comarcal i també a la web de l’Oficina Jove segarrajove.ddl.net

Suport a l'emprenedoria de la Segarra amb una dotació de 2.300 euros
comentaris