Torrefeta i Florejacs acomiada Ca l’Agullé, el darrer comerç del municipi

L'alcaldessa Núria Magrans acomiada a Montserrat Alavedra de Ca l'Agullé
photo_camera L'alcaldessa Núria Magrans acomiada a Montserrat Alavedra de Ca l'Agullé

I la història es repeteix... el territori es va desprenent d'aquells serveis bàsics que mantenen a la gent arrelada al territori, ara l'hi ha tocat a Torrefeta i Florejats, el municipi de la comarca de la Segarra que té al seu voltant quinze nuclis, va acomiadar aquest divendres la botiga de queviures que es trobava a Sedó.

Ca l'Agullé, tancava portes després de dotze anys d'esforç i tenacitat de la Montserrat Alavedra, que l'ha gestionat. La seva jubilació, i la manca de continuïtat fa que desaparegui l'únic element que cohesionava aquest petit municipi segarrenc, per no haver de dependre de desplaçaments continus a les capitals de comarca o a altres municipis més grans.

L'alcaldessa de Torrefeta i Florejats, Núria Magrans, i membres del consistori van visitar l'establiment en el darrer dia d'activitat, per agrair l'esforç de la seva propietària, i al mateix temps lamentar que el municipi es quedi sense un servei que consideraven imprescindible per la qualitat de la vida dels ciutadans.

comentaris