Un total de 21 bústies liles visibilitzaran les violències masclistes a la Segarra

Campanya impulsada pel Consell Comarcal de la Segarra en motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

Bústies de la Segarra
photo_camera Bústies de la Segarra

La campanya 'Visibilitzem les violències masclistes', engegada pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la Segarra, incorporarà 21 bústies de color lila als municipis de la Segarra.

Aquesta acció pretén recollir les experiències de les dones relacionades amb la violència masclista

Es pretén que s'escrigui en un paper de forma anònima, alguna experiència que s'hagi viscut relacionada amb la violència masclista. Un cop escrita, s'ha de tirar dins de la bústia.

L'acció va dirigida a qualsevol persona que hagi viscut o presenciat aquestes situacions (de discriminació masclista, agressió o situació de desigualtat) pel fet de ser dona.

Els dies previs al 25 de novembre es recolliran els papers que hi hagi dipositats i s'iniciarà una campanya per xarxes socials, per tal de donar a conèixer les històries i així fer visibles quines són, específicament, les violències masclistes que afecten les dones del territori en tota la seva diversitat.

Les bústies ja s’han començat a distribuir pels 21 municipis de la comarca on seran els ajuntaments qui decidirà on ubicar-la al seu municipi

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement