Neix a la Segarra una Associació de Dissenyadors de Moda i Complements per fomentar moda, disseny i turisme

L'entitat, impulsada des de l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal, vol ser una plataforma per a promocionar el valor del disseny en l’àmbit social, cultural i empresarial de la comarca

Dissenyadores-2017 interior
photo_camera Foto de grup dels promotors del nou col·lectiu de la Segarra

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra ha proposat, a dissenyadores de moda i complements de la comarca la creació d'una associació per tal de potenciar la interacció entre professionals, valorar el procés de disseny i donar visibilitat a les seves creacions, potenciant moda i patrimoni.

El nou col·lectiu vol ser una plataforma per promocionar el valor del disseny en l’àmbit social, cultural i empresarial de la comarca de la Segarra, alhora que vol fomentar el turisme relacionat amb la moda, creant espais on els donin a conèixer els dissenys que es fan a la Segarra.

"Des de l’Associació de Dissenydors/es de Moda i Complements i l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra pretenem fer diverses presentacions que ajuntin les noves creacions amb llocs emblemàtics de la comarca", segons fonts comarcals. Així mateix, es plantegen l'organització d'actes culturals de diversos àmbits o tallers, amb l'objectiu de buscar noves fórmules per apropar el disseny i la creació a la gent.

comentaris