22.05.2022 |
Territoris.cat

Troben 634 plantes de marihuana en una casa a Torà

Plantación Torà
Les plantes de marihuana a l'interior de l'habitacle a Torà
Troben 634 plantes de marihuana en una casa a Torà

Sobre les 19 hores del passat dimecres, la Guàrdia Civil de la Comandància de Lleida pertanyents a l’Equip contra la Delinqüència Organitzada i Antidroga de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial va descobrir i aprehendre un total de 634 plantes de marihuana de mida mitjana al municipi de Torà.

Amb l’actuació, dos veïns de la Segarra han sigut detinguts com a suposats autors d’un delicte de Cultiu i Elaboració de droga. Els detinguts són dos homes de 44 i 43 anys, i són el responsable de la plantació i el propietari de la instal·lació on es trobaven les plantes, respectivament.Actuació de la Guàrdia Civil a la casa a Torà

Després de prestar declaració, han quedat en llibertat per l’Autoritat Judicial.

La plantació es trobava a l’interior d’una casa situada al terme municipal de Torà. La Guàrdia Civil de Lleida ja tenia coneixement de la possible existència de la plantació des de principis d’any. Un cop realitzades les investigacions, es van acabar localitzant els dos habitacles preparats especialment per la plantació. Davant els indicis, es va sol·licitar el manament d’entrada i registre i es va comprovar així l’existència de les 634 plantes de marihuana a l’interior dels habitacles, així com també 50 làmpades, 50 transformadors, 2 extractors i productes pel cultiu de els plantes. 

Troben 634 plantes de marihuana en una casa a Torà
comentaris