16.01.2022 |

La Vella Quaresma acaba amb el Carnestoltes a Guissona

L’arribada del personatge de la Quaresma marca el final de la festa que enguany s’ha viscut a través de les xarxes

La Quaresma ja es va passejar per Guissona el dissabte passat
La Quaresma ja es va passejar per Guissona el dissabte passat
La Vella Quaresma acaba amb el Carnestoltes a Guissona

El Rei Carnestoltes arribava a Guissona el passat 8 de febrer a través de vídeos animats que cada dia, de dilluns a divendres, s'han anat publicant per assabentar a tots els i les alumes dels centres educatius de Guissona, de les ordres que cada any els mana i que han de complir durant la setmana prèvia a la festa del Carnestoltes. Les ordres han estat cada dia diferents i han manat, portar un pentinat especial, pintar-se els ulls, posar-se els mitjons per fora, entre altres, i així és com l'alumat han començat a viure i preparar la festa.

El passat dissabte dia 13 de febrer, en el dia del Carnaval, tant el Rei Carnestoltes com  la Vella Quaresma van passar per l'eix comercial de Guissona animant a la població.

La proposta de carnaval de Guissona per enguany ha estat adaptada per poder celebrar la festa sense sortir de casa. En aquest sentit, s'ha presentat una proposta animant a que tota la població es disfressés a xarxes, concretament a Instagram, i d'aquesta manera es participés a un sorteig de jocs de taula. Es van premiar tres propostes dins de les categories individual, familiar i grup.

Enguany s'ha anul·lat la crema del rei Carnestoltes i la Sardinada de la Brigada, però tot i així la Vella Quaresma ha arribat al municipi de la Segarra per cloure definitivament la festa del Carnestoltes i començar el seu període de Quaresma.

La Vella Quaresma acaba amb el Carnestoltes a Guissona
comentaris